MAVA0709

“Vsako tekmo želimo prikazat česa smo v trenutku zmožne in tudi zmagat”

Komentar Lorene Lorber Fijok

Tekma srednjeevropske like MEVZA se je končala v korist domače ekipe Vasas Obuda s 3:1. Več o tekmi je povedala Lorena Lorbek Fijok :”V prvi set smo stopile nekoliko zadržane, to so nasprotnice dobro izkoristile in povedle ter praktično držale ritem skozi celoten uvodni niz. V naslednjem setu smo zamenjale vloge, prikazale dobro igro in ga tudi osvojile. Do konca tekme se je nato odvijala zgodba uvodnega niza. Napravile smo preveč napak kar nas je na koncu tudi stalo tekme. Še vedno se soočamo s tem, da preveč nihamo. Verjamem, da smo sposobne držati višji nivo igre skozi celotno tekmo in delale bomo na tem, da to čimprej dokažemo.”

“Veselimo se prihajajočih tekem saj nam predstavljajo nove priložnosti, katere moramo izkoristiti za napredek. Iz vsake tekme se bomo potrudile iztržiti najboljše in to prenesti na naslednjo.”

Pred nami je v novembru tudi tekma CEV CUP. Prvo tekmo proti CV Gran Canariji bo ekipa odigrala v gostev v Las Palmasu. Kakšna so pričakovanja? “Vsako tekmo želimo prikazat česa smo v trenutku zmožne in tudi zmagat. Za prvi obračun v CEV pokalu velja enako. Zavedamo se kvalitete nasprotnic a dale bomo vse od sebe da se prikažemo v najboljši luči.”je bila kratka Lorena.