Dejan Pušnik 2

“Z odbojko sem se začel ukvarjati rekreativno pri 10 letih, kjer mi je bila največja strast odbojka na mivki. Ob povabilo trenerja sem začel z aktivnim treniranjem in igranjem dvoranske odbojke, kjer sem tekmoval za ekipo Endal Vuzenica v 2. državni odbojkarski ligi.

Leta 2007 sem opravil prvi izpit za vaditelja odbojke, naslednje leto stopnjo višje za trenerja mladih. Potem sem se vpisal na fakulteto in diplomiral ter pridobil izobrazbo Diplomiran trener odbojke.

Preden sem prišel v Odbojkarski klub Nova KBM Branik sem deloval v klubu Svolley, kjer sem začel kot trener mlajših selekcij, v sezoni 2015/2016 sem prevzel člansko žensko ekipo v 3. DOL in jo neporaženo pripeljal v 2. DOL, kjer smo v naslednji sezoni (2016/2017) zasedli 7. mesto.

V sezoni 2017/2018 sem pri Odbojkarskem klub Nova KBM Branik vodil selekcije 2. DOL, mladinke, kadetinje in starejše deklice. Z ekipo v 2. DOL smo zasedli končno 2. mesto, v mladinskem tekmovanju smo postali državni prvaki, s kadetinjami pa smo se uvrstili v polfinale državnega prvenstva. Starejše deklice so zasedle končno 16. mesto.

Z majem sem postal tudi pomočnik Slovenske ženske članske reprezentance.”